Comunică. Descoperă lumea în mişcare

Operatorul de telefonie mobilă Moldcell lansează un proiect inedit de responsabilitate socială corporativă, menit să încurajeze şi să stimuleze modul de viaţă sănătos, ecologic şi activ prin instalarea parcărilor pentru biciclete în faţa reprezentanţelor comerciale din întreaga ţară.

Primele 5 parcări au fost inaugurate astăzi la Chişinău şi Ungheni, evenimentul oficial de lansare având loc în faţa Moldcell Center de pe strada Tighina, 55. Primarul General al Capitalei, dl Dorin Chirtoacă, Directorul General al companiei Moldcell, dl Chiril Gaburici şi clienţi ai operatorului au ajuns la lansare pe biciclete, într-o coloană formată de la Primăria capitalei, parcurgând bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Dorin Chirtoacă, Primar General al municipiului Chişinău: „Cu toţii ne dorim să locuim într-un oraş curat, sigur şi ecologic. În acest sens, salut iniţiativa companiei Moldcell de a motiva abonaţii să circule cu bicicleta, oferindu-le locuri de parcare adaptate. Îndemn reprezentanţii sectorului de afaceri să preia entuziasmul şi dorinţa de implicare a operatorului şi să vină cu alte proiecte benefice pentru Chişinău.”  

Parcările sunt amplasate la Centrele Moldcell de pe adresele str. Tighina 55 şi str. Vlaicu Pârcălab 52 (ULIM), str. Al. Russo 1 (sector Râşcani), oficiul administrativ al companiei de pe str. Belgrad 3, dar şi la Ungheni în faţa Moldcell Center de pe str. Naţională, 19. Locaţiile pentru parcări au fost alese luându-se în calcul amplasarea centrelor, spaţiile din faţa acestora precum şi fluxul mare de vizitatori. Capacitatea fiecărei parcări este de 5 unităţi, iar bicicliştii sunt rugaţi să aibă cu ei propriul lanţ şi lacăt antifurt pentru maximum de siguranţă. 

Chiril Gaburici, Director General Moldcell: „Tindem să oferim clienţilor noştri cele mai inteligente şi accesibile soluţii de comunicare şi să le creăm toate condiţiile pentru o vizită cât mai agreabilă la reprezentanţele noastre comerciale. Moldcell este prima companie care inaugurează 5 parcări velo concomitent. Acţiunea reprezintă contribuţia noastră la dezvoltarea Chişinăului ecologic. Însă nu doar capitala este vizată, Ungheni fiind prima regiune unde am adus acest proiect. Intenţionăm să amplasăm parcări în centrele Moldcell din toată ţara, ţinând cont de limitele de spaţiu de la fiecare reprezentanţă.”

Moldcell a invitat fanii paginii sale oficiale din reţeaua de socializare Facebook la eveniment, anunţând un concurs original. Toţi cei care au venit la lansare îmbrăcaţi în violet sau purtând accesorii de culoarea Moldcell au participat la o tombolă instant, având şansa de a câştiga o bicicletă nou-nouţă.

Client Moldcell, biciclist: „Operatorul meu a demonstrat o dată în plus că are grijă de toţi abonaţii, inclusiv de noi, fanii transportului pe două roţi. Mă bucur că voi putea veni la centrele Moldcell cu încrederea că bicicleta mea este parcată în siguranţă. Sper ca această facilitate să convingă cât mai mulţi oameni să urce pe biciclete şi să devină adepţi ai stilului de viaţă eco.”

Cu această ocazie, în perioada 1 – 5 august, pe pagina Moldcell de pe Facebook, cei peste 17 000 de fani vor putea participa la un concurs interactiv. Aşadar, pregătiţi-vă bicicletele, descoperiţi lumea în mişcare şi câştigaţi premii atractive!

NOTĂ: Pe parcursul a 11 ani de activitate, Moldcell a susţinut peste 350 de proiecte în domeniile educaţie şi sănătate, de caritate, culturale şi de divertisment. Fiind parte a grupului internaţional de telecomunicaţii suedezo-finlandez TeliaSonera, care aplică strategii globale prin implementări locale, Moldcell a preluat conceptul acţionarului său şi contribuie local la crearea unei lumi cu oportunităţi mai bune. Operatorul şi-a început activitatea în Republica Moldova pe 28 aprilie 2000.