Cea de-a doua ediţie a proiectului “Viitorul tău începe astăzi”

Compania Moldcell în colaborare cu Academia de Studii Economice din Moldova lansează cea de-a doua ediţie a proiectului  “Viitorul tău începe astăzi”.
   
Proiectul “Viitorul tău începe astăzi” face parte din seria de activităţi ale companiei Moldcell care promovează businessul social responsabil şi îşi propune susţinerea tinerei generaţii, considerând-o ca fiind cea mai bună investiţie în viitorul de succes al Moldovei.
   
Acest proiect este unul de lungă durată şi oferă studenţilor posibilitatea de a participa la ciclul de workshopuri conduse de specialiştii Moldcell. În cadrul workshopurilor ce vor avea loc la ASEM în perioada  17 februarie – 26 mai 2010, studenţii vor avea oportunitatea să ia cunoştinţă cu noile standarde ale mediului de afaceri modern, cu aşteptările şi exigenţele înaintate de angajatorii pieţei locale de muncă, toate prezentate de către profesioniştii companiei Moldcell.
   
Pe durata acestui proiect, reprezentanţii operatorului de telefonie mobilă din mai multe departamente ţin prelegeri, prezentări la diverse teme printre care se numără: merchandisingul în vânzări, managementul performanţei – secretul succesului în afaceri, rolul comunicării interne în succesul organizaţiei, responsabilitatea social corporativă – baza unei afaceri durabile, carisma în vânzări, inovaţia în serviciile interactive, etica în afaceri şi codul de etică şi conduită etc. Per total, specialiştii Moldcell vor oferi 13 workshopuri.

Temele propuse pentu workshopuri sunt următoarele:

1. Merchandisingul în vânzări - 17 februarie
2. Deservirea excelentă – cheia succesului unei afaceri - 24 februarie
3. Managementul performanţei – secretul succesului în afaceri - 3 martie
4. Spionajul comercial în vânzări - 10 martie
5. Cunoştinţele juridice de bază – imperative pentru fiecare profesionist . Experienţa Moldcell - 17 martie
6. Companie de succes – carieră de succes! - 24 martie
7. Rolul comunicării interne în succesul organizaţiei - 31 martie
8. Responsabilitatea social corporativă (RSC) – baza unei afaceri durabile - 14 aprilie
9. Carisma în vânzări - 21 aprilie
10. Sesiune surpriză! O imagine, zeci de idei, sute de acţiuni - 5 mai
11. Inovaţia în serviciile interactive - 12 mai
12. Etica în afaceri. Codul de etică şi conduită -19 mai
13. Rolul Business Intelligence şi CRM în luarea deciziilor strategice. Încheierea ediţiei a II-a a proiectului - 26 mai
   
În prima ediţie, desfăşurată în primăvara anului trecut, proiectul s-a bucurat din start de un interes sporit din partea studenţilor, cele 6 workshopuri fiind frecventate de circa 180 studenţi ASEM. Orele sunt gratuite, nu necesită înscriere prealabilă şi au loc la ASEM, Bloc E, sala 402 ora 13.00.