Câştigaţi invitaţii la concertul Fabrica de Staruri 2

Doriţi să fiţi mai aproape de participanţii Fabrica de Staruri 2? Doriţi să îi vedeţi pe viu şi să îi aplaudaţi pentru că au talent şi mai şi lucrează la el? Doriţi să faceţi parte din acela mai frumos concert şi show din Moldova? Moldcell Vă oferă toate aceste lucruri chiar acum! Participaţi in concursul SMS pentru bilete la concerte Fabrica de Staruri 2 şi câştigaţi bilete săptămânale pentru Dvs. şi cei mai buni prieteni.

Pentru a deveni participant, expediaţi un SMS fără text sau apelaţi la numărul scurt 4455, răspundeţi la întrebările despre proiect şi câştigaţi invitaţii pentru 2 persoane la concertele săptămânale Fabrica de Staruri 2. Mai multe puncte, mai multe şanse de câştig. Preţul pentru un SMS expediat la 4455 constituie 5 lei, TVA inclus, iar preţul pentru un minut de apel la 4455 constituie 8 lei, TVA Inclus.

Mai mult, Vă reamintim că în cadrul proiectului doar clienţii Moldcell pot beneficia de servicii interactive precum:

Categoria Fabrica în meniul Infocell
Până pe 1 iunie 2010 puteţi accesa meniul Infocell, categoria Fabrica şi afla primii toate noutăţile de la concerte şi din Casa de Staruri. Pentru aceasta, accesaţi *101*0#OK şi alegeţi una din cele 2 opţiuni – cerere unică şi abonament. Preiuţul per SMS informativ primit în cadrul Infocell se taxează cu 1 leu, TVA inclus.

Portalul wap.moldcell.md, Fabrica de Staruri 2
Categoria Fabrica de Staruri de pe wap.moldcell.md conţine informaţia completă despre participanţi, ultimele noutăţi din casă, fotografii şi video de la concerte,  etc. În plus, în exclusivitate pe wap.moldcell.md/fabrica veţi avea posibilitatea să descărcaţi în propriul telefon mobil fotografiile, piesele şi video cu participanţii Fabricii de Staruri 2.

Voting SMS pentru participanţi
În fiecare săptămână doar Dvs. veţi decide cine va rămâne în proiect şi cine trebuie să părăsească casa. Aveţi 2 posibilităţi pentru a realiza acest lucru:

Număr Voturi Preţ

4401

1 vot

5 lei, TVA inclus

4410

10 voturi

40 lei, TVA inclus

SMS chat în direct la 2Plus, în Agenda zilei
În cadrul agendelor zilnice difuzate pe posturile prime şi 2Plus aveţi posibilitatea să expediaţi mesaje SMS care vor fi imediat afişate în josul ecranului. Numărul pentru expedierea mesajelor este 4433, iar preţul este de 8 lei, TVA inclus.