Bucuria Anului nou cu Moldcell!

Acum toţi clienţii Moldcell se delectează cu sărbătorile.
Pentru că am pregătit pentru Dvs. o mulţime de cadouri.

Mai multe puncte de loialitate Fantasy şi Infinit
Toţi abonaţii existenţi Fantasy şi Infinit primesc de 2 ori mai multe puncte pentru loialitate în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, Veţi putea primi şi mai multe servicii şi cadouri de la Moldcell. Iar acum punctele pentru loialitate pot fi schimbate nu doar pe minute, ci şi SMS, MMS şi chiar Internet mobil!

Zile de odihnă magice pentru Alocard şi YOYO 
Comunicaţi fără rezerve de luni până vineri, iar apoi primiţi banii înapoi pe cont sâmbătă şi duminică! E pentru că noi ştim cât de mult aveţi de spus celor dragi de sărbători! Tot ce vor cheltui utilizatorii Alocard şi YOYO pentru apeluri şi mesaje SMS naţionale de luni până vineri, li se va rambursa pentru apeluri şi mesaje SMS în reţea pentru weekend.

Ton de aşteptare gratuit pentru toţi
Acum melodia de aşteptare (Ton-Ton) este accesibilă pentru toţi abonaţii Moldcell fără excepţii. E pentru că noi ştim cât de plăcut este să primeşti cadouri de sărbători! Doar sunaţi la 171 (apel taxabil cu 1,20 lei pentru Fantasy/Infinit si 1,40 lei pentru Alocard şi YOYO) sau accesaţi site-ul www.tonton.md şi alegeţi melodia care Vă place. Special pentru a facilita alegerea abonatului, Moldcell a creat şi o listă de top a celor mai populare melodii.

Roaming fără griji pentru toţi
Toţi abonaţii Moldcell primesc reduceri în Roaming cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Indiferent de planul tarifar şi de perioada aflării în reţea, noi Vă oferim o reducere de 30% pentru toate apelurile de intrare în Roaming. Mai mult decât atât, nu este nevoie să achitaţi o taxă de activare, iar reducerea va fi primită din primul minut de convorbiri! Este necesar doar să formaţi *222*2#ok şi să activaţi serviciul. În plus, Moldcell oferă mai mulţi operatori Alocard, iar aceasta înseamnă că puteţi utiliza numărul Dvs. Alocard cu 88 operatori din toată lumea.

Dublarea punctelor de loialitate se realizează pentru lunile decembrie 2009 şi ianuarie 2010. Reducerile în Roaming şi oferta pentru utilizatorii Alocard şi YOYO sunt valabile în perioada 14 decembrie 2009 – 10 ianuarie 2010. Activarea gratuită a tonului de aşteptare este posibilă pentru prima melodie în perioada 15 decembrie 2009 – 15 ianuarie 2010. Persoanele fizice beneficiază de toate ofertele de mai sus, persoanele juridice beneficiază de melodia Ton-Ton gratuită şi reducerile în Roaming.  În cazul în care operatorul din ţara vizită percepe un tarif special pentru apelurile de intrare, reducerea se aplică doar tarifului Moldcell pentru apeluri de intrare.