Te invităm la evenimentul caritabil ”Viața merită trăită”

Bănuții rătăciți prin geantă pot salva viața unui copil. Împreună cu Asociația ”Salvați Viața” am demonstrat aceasta 7 ani la rând. Pe parcursul celor 7 ediții din anii precedenți, am reușit să colectăm 72.450.000 bănuți, echivalentul a 724 500 lei – bani cu care am salvat viețile a 18 beneficiari ai Asociației „Salvați Viața”.

Fie că ne-ai fost sau nu alături în acești ani, ești binevenit pe 20 aprilie, începând cu ora 10:00, cu familia, prietenii sau colegii, cu pușculițele cu banuți pe care să îi donăm pentru o cauză nobilă.

În acest an, luptăm pentru copiii bolnavi de diabet zaharat, iar toți banii colectați în cadrul evenimentului „Viața merită trăită” vor fi direcționați pentru a ajuta copiii cu diabet care sunt tratați la Institutul Mamei și a Copilului.

Te așteptăm cu drag în cele patru puncte de colectare a bănuților din Chișinău, la următoarele adrese:

• Str. Arborilor 21 – magazinul Moldcell din Shopping MallDova
• Str. Alecu Russo 1/1 – magazinul Moldcell (în preajma CC Soiuz)
• Bd. Mircea cel Bătrîn 24/5 – magazin Moldcell (sectorul Ciocana)
• Bd. Iurie Gagarin 14 – Academia Sportului Anatolii Pervanciuc

Copiii au fost mereu cei mai activi participanți la acțiunile de caritate din fiecare an, de aceea, îi așteptăm cu mare nerăbdare și multe surprize, pregătite de partenerii noștri de la Prolego și Academia Sportului: ateliere Lego, multe dulciuri și distracție și diplome pentru micii eroi.
Alte modalități de donare

Dacă nu reușești să ajungi la eveniment pe 20 aprilie, dar ai vrea să contribui la ajutorarea copiilor ce suferă de diabet, o poți face simplu și rapid, direct din telefonul mobil:

1. Pentru a dona 30 lei din contul tău Moldcell, trimite un SMS la 0445.
2. Pentru a dona lunar 50 sau 100 lei din contul tău Moldcell, trimite SMS la 4040 și vei activa, astfel, serviciul de donații programate.

3. Donațiile prin SMS sunt disponibile în fiecare zi, la orice oră, exclusiv pentru abonații Moldcell, persoane fizice, indiferent de planul tarifar. Toți banii colectați vor fi transferați Asociației Obștești ”Salvați viața”, pentru tratamentul copiilor grav bolnavi. Mai multe detalii găsești AICI!

Oriunde v-ați  afla, puteți dona orice sumă prin transfer online. Pentru detalii, accesați www.savelife.md/donate/

Mai multe detalii despre activitatea Asociației „Salvați Viața”, istoriile copiilor care necesită ajutor, află pe www.savelife.md