Super-oferte de sărbători în toate magazinele Moldcell

De sărbători, fiecare moment e de neprețuit. Surprinde toate clipele minunate cu oferte de sărbători de la Moldcell pentru toate necesitățile, de la multă comunicare în orice rețea și până la telefoane la super-preț, plus cashback pentru alte cadouri.

Vrei să fii liber în comunicare, fără contract? Noua ofertă Super Cartelă vine lunar cu 8 GB și 240 minute spre orice număr din Moldova, fix sau mobil, ca să le urezi sărbători fericite tuturor, în rețea și în afară.



Un telefon nou e mereu idee bună de cadou. Îți recomandăm un smartphone super-nou, Samsung Galaxy A30s, cu cameră triplă de 25 MP, ecran 6,4” Super Amoled și deblocare cu amprenta direct pe ecran. Exclusiv la Moldcell, ai o super-ofertă în rate, doar 175 lei lunar, 12 Gb bonus și cashback de 500 lei pentru alte cadouri.

Pentru amatorii Xiaomi, venim cu un model proaspăt lansat, Redmi Note 8, dotat cu Quadro Camera de 48 MP, ecran 6,3” Full HD și baterie durabilă de 4000 mAh.
Grăbește-te să-l procuri la ofertă, doar 180 lei lunar, bonus 12 GB și cashback 500 lei pentru alte accesorii la Moldcell. 

În vacanță, adună-i pe cei dragi în fața televizorului tău nou, Samsung Smart TV cu diagonală de 32” și 43”. Ia-l la preț de sărbătoare, în rate, și primești acces gratuit la mii de filme pe Moldcell TV.  


Ce fel de sărbători, fără reduceri? Fie că portezi la Moldcell sau migrezi de la Cartelă, acum ai 50% reducere la Abonament cu minute și Internet până la nelimitat. Iar cu Abonament app2You ai trafic nelimitat pe rețele sociale și aplicațiile Moldcell.     

Îți prețuim timpul, de aceea pe eshop.moldcell.md poți comanda și achita orice produs, de la husă și până la televizor. Ai avantaje exclusiv online, poți solicita o consultanță prin chat sau la telefon, iar produsul ales ți-l livrăm în cel mai scurt timp, oriunde în țară.




Vino în magazinele Moldcell sau intră pe eshop.moldcell.md și fă-ți plinul de cadouri pentru toată familia.