Noutate pentru clienții corporativi - aplicația mobilă „Virtual PBX”

Este suficient să accesați aplicația mobilă pentru a vedea dacă angajații Dvs. răspund la apeluri și dacă sunt eficienți.

Dacă sunteți conectați deja la „Virtual PBX” Moldcell, atunci ați observat cât de convenabilă a devenit rețeaua telefonică a companiei - toate apelurile sunt monitorizate, înregistrările pot fi ascultate, se setează cursul apelurilor primite și pot fi redecționate, etc.

Cu toate astea, „Virtual PBX” de la Moldcell este în continuă dezvoltare, iar acum funcțiile principale ale serviciului pot fi utilizate nu doar în versiunea web PBX, dar și de pe smartphone-urile de tip iOS sau Android.

Chiar dacă managerul nu se află permanent la birou, informația curentă despre activitatea telefoniei este întotdeauna disponibilă pentru verificare. Accesând aplicația mobilă, „Virtual PBX”, antreprenorul vede în orice moment cum funcționează departamentul de vânzări, verifică apelurile companiei, numărul apelurilor efectuate, primite și ratate. Cinci secunde sunt suficiente pentru a evalua situația apelurilor și a o corecta dacă aceasta nu corepunde așteptărilor de business.
Istoricul apelurilor și înregistrările sunt disponibile în aplicația mobilă. Oricând puteți controla calitatea apelurilor și soluționa conflictele apărute în timpul conversațiilor cu clienții.

Analiza statisticii privind apelurile nu va mai trebui amânată „pentru mai târziu”. Cu aplicația mobilă „Virtual PBX”, statistica pentru o perioadă anumită de timp și pentru fiecare angajat vor fi afișate pe ecranul smartphone-ului Dvs. Ceea ce înseamnă că nu este necesar să programați timp specia pentru a analiza apelurile și nici să accesați serviciul PBX prin web. Acum, acest lucru e posibil de pe telefon, în timp ce așteptați un taxi sau stați la coadă la Inspectoratul Fiscal.

În plus, în aplicație, puteți modifica setările Virtual PBX  în câteva clickuri. De exemplu, puteți seta primirea sau redirecționarea apelurilor. În viitorul apropiat, în aplicația mobilă „Virtual PBX” vor apărea funcții noi.


Puteți descărca aplicația mobilă Virtual PBX din App Store și Google Play. Sau pur și simplu scanați codul QR.