Moldcell a premiat utilizatorii BiP din Bălți

Aplicația BiP te premiază în fiecare zi prin comunicare avantajoasă. Iar pe 12 octombrie, utilizatorii BiP din Bălți au fost răsplătiți îndoit cu super-premii în cadrul Tombolei BiP Moldcell.

BackToSchool
Compania Moldcell dintotdeauna a avut o prezență vizibilă în municipiul Bălți, iar cele 5 magazine Moldcell Center vorbesc de la sine. Aici abonații pot face o conectare nouă, să porteze numărul la Moldcell, sa suplinească contul sau să beneficieze de o gamă variată de smartphone-uri, dispozitive inteligente, drone, hoverboarduri, accesorii din cele mai diverse și multe altele.

Exclusiv pentru abonații Moldcell din Bălți, am premiat utilizatorii aplicației BiP în cadrul tombolei, organizate în perioada 9 – 12 octombrie. Cei 12 norocoși au intrat în posesia premiilor puse în joc: 5 brățări fitness IDO; 5 smartphone-uri HTC Desire 10 Lifestyle; 1 hoverboard Nilox; 1 dronă Xiaomi. Evenimentul, la care ne-am bucurat de prezența unui public numeros, a culminat cu un concert live al formației SunStroke Project.

Despre aplicația BiP

BiP îți oferă libertatea să-i suni pe cei, care nu au aplicația instalată. Deci îți poți suna liber părinții sau bunicii la țară, pe fix sau mobil, fără ca aceştia să aibă Internetul conectat.

În plus, cu Abonament YOU+, nu îți faci griji de costuri când suni spre numere Moldcell din contul minutelor incluse, iar apelând în afara rețelei nu ai decât să-ți reîncarci contul Moldcell, inclusiv online. 

Și nu uita, economisești și trafic Internet, pentru că ai 1 GB bonus lunar pentru a comunica prin aplicație pe teritoriul țării. 

Află mai multe despre BiP aici.
 
Descarcă aplicația și invită cât mai mulți prieteni în BiP.
Astfel, cu toți ei vei vorbi gratuit, nelimitat, de oriunde în lume
.