M∙Security − aplicația Moldcell care îți protejează smartphone-ul 24/24

Te-ai gândit vreodată, cât de sigure sunt rețelele WiFi gratuite, la care te conectezi ocazional? Dar aplicațiile, pe care le descarci? Te-ai gândit că, odată conectat, toate informațiile prețioase pe care le păstrezi în telefon, ți-ar putea fi furate? Parole, date bancare, fotografii, etc. Tot la ce ții atât de mult poate, în doar câteva secunde, ajunge în mâini străine.

M∙Security este un nou serviciu Moldcell ce funcționează în bază de aplicație mobilă. Odată instalat, M∙Security are grijă permanentă de smartphone-ul tău. Acesta nu e un simplu antivirus. E o aplicație ce acționează în 3 niveluri: conexiuni WiFi, procese din sistem și informații personale + conținut stocate în smartphone. Uite acum funcționează:

Verifică conexiunile WiFi. Mai exact, scanează toate sursele Hotspot din apropiere și le clasifică după nivelul de securitate. Oriunde te-ai afla, cu M∙Security ești sigur de conexiunea WiFi, mai cu seamă dacă e una gratuită.

Scanează aplicațiile, detectându-le pe cele infectate. Aplicațiile mobile ne sunt de mare ajutor în călătorii, la cumpărături, antrenamente și nu numai. Dar cum știi, care sunt sigure și care nu? M∙Security scanează aplicațiile și te avertizează, în cazul în care detectează aplicații sau actualizări infectate sau suspecte.

 

Te previne la depistarea proceselor dubioase. M∙Security verifică absolut toate procesele din smartphone-ul tău. Și te previne, în cazul în care găsește ceva suspect. M∙Security poate detecta orice tip de viruși, inclusiv cele mai recente creații ale hackerilor și atacurile cibernetice.

Îți protejează sistemul de operare. M∙Security verifică periodic toate acțiunile din smartphone-ul tău pentru a asigura o protecție la 100%. Conexiunile WiFi, conținut + date personale, aplicații + actualizări ale acestora și toate procesele din sistemul de operare sunt mereu monitorizate de M∙Security.

Testează gratis M∙Security timp de 30 zile. Prelungirea serviciului te va costa doar 15 lei pe lună. Activează serviciul o singură dată, din aplicația My Moldcell, meniu Serviciile mele, sau prin SMS cu cifra 1 la numărul 303.

Descoperă toate avantajele M∙Security aici.