De Ziua Îndrăgostiților, găsește-ți perechea la Moldcell

An de an, în luna dragostei, dilema este aceeași: Ce cadou să cumpăr? Cu ce să impresionez de această dată? Fie că ești în căutarea unui cadou pentru persoana iubită, fie că vrei să te alinți pe tine, Moldcell te ajută să-ți găsești perechea!

În Magazinul Online Moldcell ai gadgeturi și accesorii pe orice gust, pentru orice buget și care se vând... în pereche, pentru că orice ai cumpăra, primești un cadou garantat la alegere: de la brățări fitness și acumulatoare, până la căști fără fir sau smartwatch.

Lista gadgeturilor la care primești cadou garantat e mare. Uite la ce îți recomandăm să atragi atenția în primul rând:

Căștile Apple Airpods (2019) White sunt, fără îndoială, accesoriul pe care și-l dorește orice posesor de iPhone, pentru că au un sunet impecabil, sunt calitative, comode și merită fiecare bănuț.

Samsung Galaxy Smart Watch combină perfect designul unui ceas clasic cu stilul sport, nemaivorbind că este mega util în activitățile sportive.

Xiaomi Redmi Note 8 4GB RAM 64GB cu un raport preț-calitate incredibil, design pe măsură și o cameră frontală de 48 MP care va transforma fiecare moment frumos în amintiri și mai frumoase.
Inspiră-te cu mai multe idei pe eshop.moldcell.md sau în noua ediție #MoldcellUnbox: 


Incă mai stai pe gânduri de ce să cumperi online? Pentru că e comod, deschis 24/24 și cu livrare gratuită oriunde în țară. Hai pe eshop.moldcell.md sau sună la 078 000 444.