Aplică la programul de Internship Moldcell Academy

Moldcell vine cu un proiect destinat tinerilor activi, curioși și dornici de a se afirma în toată splendoarea – Academia Moldcell. 15 studenți, de la toate universitățile din țară, vor beneficia de stagii în cadrul companiei, timp de 7 luni, cu o bursă totală în valoare de 24 500 lei.

În calitate de stagiar Moldcell, vei simți pe pielea ta ce înseamnă să lucrezi într-o companie care schimbă lumea prin intermediul tehnologiilor inovatoare de comunicare. În cele 7 luni de stagiu, vei participa la proiecte de inovare, vei vedea cum funcționează toată ”mașinăria de telecomunicații” din culise. Pe lângă multe oportunități, experiențe noi, cunoștințe utile, te vei întâlni și cu stagiarii promoțiilor precedente și…cine știe, poate creați ceva frumos și cu impact… Acasă!

De ce să devii stagiar Moldcell?

✔ Beneficiezi timp de 7 luni de o bursă lunară în valoare de 3500 lei
✔ Vezi ce înseamnă telecomunicatii și domeniul digital în acțiune
✔ Înveți de la cei mai buni experți din domeniu
✔ Beneficiezi de conectare la Abonament Moldcell la cele mai avantajoase prețuri
✔ Ești în centrul evenimentelor corporative pe tot parcursul stagiului
✔ Ai posibilitatea de a deveni parte a familiei Moldcell după cele 7 luni de vis )
Notează cu roșu în calendar:
Lansarea proiectului: 1 octombrie 2020
Perioada stagiului: noiembrie 2020 – mai 2021
Colectarea dosarelor: 1 - 15 octombrie 2020
Interviuri: 15 - 30 octombrie 2020
Anunț rezultate: 2 noiembrie 2020

Pentru ca toate astea să devină realitate, e nevoie să ne expediezi un email la adresa moldcellacademy@moldcell.md care să conțină:
✔ CV
✔ Diplome, certificate, dovezi de participare la diferite activități extracuriculare
✔ La fel te rugăm să ne comunici printr-o prezentare video (până la 3 min, încărcată pe Youtube) sau eseu scris (maxim 1 pagină A4) gândurile tale despre: “Modul în care sunt gata să schimb lumea împreună cu Moldcell”. O poți face în una din limbile română, rusă sau engleză.

Academia Moldcell este un proiect, scopul căruia este de a contribui la dezvoltarea tinerei generații, oferind un program de stagii pentru cei mai creativi studenți din Moldova. Descoperă toate beneficiile programului – aici.