Abonament Next și alte soluții digitale pentru comunicare neîntreruptă chiar și pe timp de pandemie

În martie 2021 facem un an de când viața a migrat pe online. De atunci s-a schimbat felul în care lucrăm, învățăm, ne administrăm afacerile, ne distrăm. Într-un interviu pentru Agora.md, Gheorghe Hîncu, Șef Secție Canale Digitale Moldcell, a vorbit despre soluțiile digitale propuse de Moldcell abonaților săi cu scopul eficientizării vieții, jobului, comunicării în mediul online.

În 2020, Moldcell a reușit să își continuie activitatea neîntrerupt, trecând procesele online, atât pe intern, cât și în prestarea serviciilor pentru abonați. Am lansat soluții digitale, unele în premieră pe piața telecomunicațiilor din Moldova, care vor rămâne utile și eficiente chiar și atunci când pandemia va trece.



eShop și aplicația My Moldcell
Magazinul online Moldcell și aplicația My Moldcell au devenit cele două canale vitale care au asigurat interacțiunea cu abonații din momentul trecerii în mediul online. Fiecare telefon sau gadget procurat a fost livrat până la ușă, în orice colț al țării, iar aplicația My Moldcell le-a permis abonaților să reîncarce contul oriunde și oricând și nu doar.

 
e-Abonament, eSIM și M-DOC
Ulterior, am lansat e-Abonament, asta pentru ca abonaților să le fie mai ușor să comunice la minut cu cei dragi, prin conectarea la planul tarifar e-Abonament fără ca să se deplaseze fizic la magazine. În premieră pentru Moldova, Moldcell a lansat eSIM. Iar soluția M-DOC a permis abonaților să-și gestioneze afacerea de la distanță sau să semneze documente.

Abonament Next

Cu Abonamentul Next ai 100% flexibilitate și cea mai avantajoasă ofertă la cel mai generos volum de trafic și minute. Abonatul singur adaugă sau reduce volumul de servicii, activează sau dezactivează opțiuni dedicate, și tot așa lună de lună. Toate modificările sunt posibile direct pe eshop.moldcell.md sau din aplicația My Moldcell. Conectarea sau portarea la Next poate fi făcută 100% online iar livrarea cartelei SIM e garantată în cel mai scurt timp, oriunde în țară.