3 aplicații incluse în Abonament YOU+ Premium

Cu până la 30 GB incluși, minute internaționale și apeluri naționale până la NELIMITAT, Abonament YOU+ Premium include acum și 3 aplicații noi și extrem de utile.
S-ar părea că nu mai ai cu ce completa un Abonament și așa perfect. Dar noi știm că întotdeauna este loc de mai mult, de aceea, îți oferim 3 aplicații mobile incluse în abonamentul tău:

BiP + 1 GB Bonus  

Cea mai avantajoasă platformă de comunicare, aplicația BiP, vine să-ți completeze Abonamentul. Acum îți poți lua Abonamentul cu tine oriunde în lume, pentru că prin funcția BiP Out suni spre toate numerele Moldcell, 1:1 din minutele naționale incluse, chiar și de peste hotare. În plus, ai content interactiv și comunici gratuit prin mesaje și apeluri, cu toți utilizatorii BiP.

Instalează aplicația BiP, disponibilă pe iOS sau Android, și primești lunar 1 GB Bonus pentru utilizarea aplicației pe teritoriul țării.

lifebox cu 50% reducere

Aplicația lifebox înseamnă extra spațiu de stocare a oricărui tip de conținut. Instalează lifebox acum și primești instant 5 GB spațiu de stocare GRATUIT. În plus, fiind abonat YOU+ Premium, achiți doar jumătate de preț, doar 15 lei lunar, pentru pachetul special de 500 GB de stocare, care se va reînnoi la fiecare 30 zile.

Activează pachetul lifebox: selectează în aplicația My Moldcell meniul Serviciile mele; sau expediază un SMS cu cifra 1 la 50030.

Moldcell TV gratuit

Moldcell TV este serviciul de Cinema și TV Online cu peste 20 000 ore de video cu trafic gratuit la vizuzalizare. Filme, seriale, desene animate și peste 90 de posturi TV internaționale și regionale, toate cu acces neîntrerupt de pe smartphone, tabletă, laptop, sau Smart TV.

Activează Moldcell TV: în aplicația My Moldcell, Serviciile mele; sau expediază un SMS cu cifra 1 la 2030; sau accesează meniul *203#ok.

Conectare sau migrare la Abonament YOU+ Premium

Vino în cel mai apropiat magazin Moldcell din țară pentru conectare sau migrare de la alt Abonament Moldcell. Pentru migrare, mai ai alte două modalități: în aplicația My Moldcell sau apelând la Serviciul Suport Clienți, la tel. 444 (gratuit din rețeaua Moldcell).

Află toate beneficiile Abonamentului YOU+ Premium aici.