Noutăţi

  • 26
    Feb 2014

    Au rămas zile numărate până la Moldcell Unplugged. Supergirls Edition!

    Ai ocazia să prinzi și tu un loc la eveniment și să savurezi vocile deosebite ale interpretelor Geta Burlacu, Yolka Flyman și Valeria Stoica, fiindcă Jurnal FM îți face rost de două bilete VIP la sesiunea „unplugged” din această primăvară, care va avea loc pe 7 martie, la Leogrand Convention Center.

  • 25
    Feb 2014

    În perioada 25 – 28 februarie 2014 toți abonații Moldcell vor avea ocazia să primească un bonus de 100% la reîncărcarea internațională prin intermediul siteului www.ezetop.com

    Profită de această ofertă generoasă și fă-le o surpriză plăcută prietenilor și membrilor familiei reîncărcându-le conturile online, oriunde te-ai afla.  Cu atât mai mult că orice sumă între 5 și 200 euro depusă în contul oricărui număr Moldcell se va dubla imediat.

  • 24
    Feb 2014

    Fie că ești la Cartelă sau Abonament, e timpul să nu te mai limitezi atunci când vine vorba de Internet pe mobil! E timpul să ai acces la Internet oricând îți dorești.

    Iată de ce Moldcell îți aduce Internetul cu tarifare zilnică care este ajustat la necesitățile și buzunarul fiecăruia. Astfel, poți alege noile pachete de 100 MB la preț de 5 lei/zi, sau 1 GB la preț de 15 lei/zi.

  • 21
    Feb 2014

    Pe 24 februarie, Cupidon îi cedează cu drag locul lui Dragobete, pentru ca ultima lună a iernii să fie una plină de dragoste și emoții pozitive. Iar tu mai poți demonstra o dată că e atât de ușor să aduci zâmbete pe chipurile celor dragi expediindu-le mesaje secrete, semnate de zeul dragostei și al primăverii – Dragobete.

  • 21
    Feb 2014

    Pe 20 februarie, Președintele grupului TeliaSonera Eurasia, dl Erik Hallberg, a vizitat Moldova pentru prima dată de la numirea sa în funcție. În cadrul vizitei, dl Hallberg a avut o întrevedere cu Prim-ministrul Republicii Moldova, dl. Iurie Leancă, echipa de conducere Moldcell și ambasadoarea Suediei în Moldova, dna. Ingrid Tersman.

    Iurie Leancă a subliniat că Guvernul Republicii Moldova face tot posibilul pentru a crea condiții favorabile investitorilor străini care vor să vină în Moldova cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor pentru cetățeni.

  • 13
    Feb 2014

    De 14 februarie, exclusiv,  ai ocazia unică să aduci zâmbete pe chipurile celor dragi expediindu-le mesaje secrete, care vor fi semnate de însuși zeul dragostei – Cupidon.

    Tot ce trebuie să faci e să compui un mesaj, să formezi prefixul 142 în fața oricărui număr Moldcell și să trimiți mesajul anonim, semnat de Cupidon celor pe care vrei să-i surprinzi cu mesaje romantice sau pur și simplu să-i faci să zâmbească.

  • 11
    Feb 2014

    Începând cu 11 februarie  2014, unul dintre cele mai solicitate servicii guvernamentale – eliberarea facturilor fiscale – este oferit și în formă digitală (online) de către Guvern în parteneriat cu Serviciul Fiscal de Stat şi cu suportul Centrului de Guvernare Electronică.

    Astfel, serviciul „e-Factura” permite întreprinderilor să emită şi expedieze facturile sau facturile fiscale fără a se deplasa la sediul Serviciul Fiscal de Stat.

  • 10
    Feb 2014

    Dragostea va salva lumea! Iar Mclub te salvează pe tine, fiindcă îți aduce cele mai inspirate idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților și are grijă de buzunarul tău, oferindu-ți reducerile cele mai generoase, ca să petreci un 14 februarie ca-n povești.

    Mclub are oferte pentru toate buzunarele și gusturile așa că grăbește-te să alegi cadoul cel mai potrivit perechii tale.

  • 06
    Feb 2014

    Dacă pui preț pe funcționalitate, design modern și accesibilitate, atunci aplicația Fun Store este exact ceea ce cauți.

    Aplicația îți oferă posibilitatea nu doar să afli cele mai actuale oferte, noutăți, informații despre planurile tarifare Moldcell, dar și să-ți suplinești contul online sau să te abonezi la servicii precum prognoza meteo, cursuri valutare, bancuri sau aforisme. Astfel, Fun Store va deveni cu siguranță prietenul de nădejde pe care-l căutai.

  • 04
    Feb 2014

    De astăzi oricine își poate permite un telefon nou și performant, fiindcă Moldcell face cea mai tare propunere a anului.

    Ai o reducere de la 750 lei până la 2500 lei la procurarea unui telefon mobil sau chiar îl poți lua gratuit dacă te conectezi la unul din planurile tarifare Abonament Moldcell - Rețeaua mea, Țara mea sau Lumea mea până pe 31 martie 2014.

    Grăbește-te! Îți poți lua chiar azi telefonul pe care ți l-ai dorit. Vizitează orice magazin Moldcell și alege telefonul tău NOU conform opțiunii tarifare care ți se potrivește.

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2005

Pagini