„Curat” la portare: 1000 lei reducere la aspirator robot (VIDEO)

Prea obosit după muncă, program aglomerat, puțin timp pentru a face ordine în casă? Nicio grijă! Cu noile roboțele de aspirare Xiaomi de la Moldcell, le reușești pe toate, plus că îți rămâne timp pentru serialul preferat sau pentru a petrece timpul cu familia.

Doar acum, dacă treci la Moldcell de la alt operator, ai 1000 lei reducere la orice model de roboțel și te alegi c-un ajutor de încredere în casă. Grăbește-te, ofertă valabilă până pe 20 octombrie.

Pe eshop.moldcell.md, în alb sau negru, cu mop sau fără, aspiratoarele digitale de ultimă generație te așteaptă la super prețuri, de la doar 2999 lei. Roboțelul curăță cu mare iscusință, este dotat cu senzori de scanare a încăperii, ajunge până în cele mai îndepărtate locuri, curăță uscat, dar și umed, are un design modern și poate fi manevrat ușor din aplicație.
Într-o nouă ediție #MoldcellUnbox, Ion te invită la el acasă pentru a testa roboțelul și vine să îți povestească care sunt atuurile și de ce, după procurare, n-ai să-ți poți imagina cum te-ai descurcat cu ordinea prin casă până acum.



Oferta este disponibilă exclusiv online, până pe 20 octombrie. Pentru plasarea comenzii, accesează aici sau apelează la 078000444. Alege roboțelul care îți place mai mult, iar Moldcell livrează rapid, oriunde în țară.