Bilanț Marșul Vieții, ediția a treia

Suntem tot mai mulți și colectăm din ce în ce mai multe fonduri pentru copiii grav bolnavi

De Ziua internațională a copiilor, cei 4 protagoniști ai campaniei de caritate ”Marșul Vieții” nu-și doresc nici distracții, nici telefoane scumpe sau călătorii la mare. Ei vor un singur lucru: șansa și dreptul lor la o viață sănătoasă.

Matei Bujor  (6 luni, viciu cardiac), Eugen Hamițchi (2 ani, hipoacuzie bilaterală profundă), Ecaterina Madan (5 ani, viciu cardiac – tetrada Fallot), Nichita Vozian (12 ani, paralizie cerebrală) – ei sunt eroii noștri, pentru ei s-au adunat sute de oameni pe 23 mai la MARȘUL VIEȚII.

În urma contribuțiilor clienților, partenerilor și prietenilor comunității Moldcell și ”Salvați viața”, s-a reușit colectarea a 250 000 lei. Acești bani au fost colectați prin SMS la 0445, transferuri bancare și în numerar la evenimentul nostru de caritate.

Este cea mai mare sumă colectată până în prezent la Marș și o dovadă vie a faptului că suntem o țară de oameni săritori la nevoie și dornici să ajute.

Mulțumim tuturor clienților Moldcell care au donat 30 de lei prin SMS la 0445. Fiecare mesaj din partea voastră aduce bucurie copiilor beneficiari.

Suntem recunoscători tuturor partenerilor care au fost alături de noi și au contribuit pentru viață: Ambasada Suediei, BC Eximbank - Gruppo Veneto Banca, Incasso Moldova,  Raiffeisen Leasing SRL,  BC Moldova Agroindbank , ICS Laska-Mol SRL, Business Market SRL, SRL Dixi Media, I.M. Food Planet Restaurant SRL, CMI Cardiomed SRL, Lifemed SRL, Autoasistența SRL, Polbit SRL, Camera Americană de Comerț în Moldova.

De asemenea, ținem să mulțumim mult tuturor organizațiilor și colegilor care au contribuit la buna desfășurare a Marșului Vieții: colectivelor Centrului Republican pentru copii și tineret ARTICO, Chisinau Youth Orchestra, RVC - Volunteer Center, echipa de voluntari ”Purple team” Moldcell, fotografii voluntari, Centrul de Dezvoltare pentru copii „Smart Start Kids Academy”, Academia Internaţională pentru copii „FasTracKids”, Centrul pentru copii „Znaika”, Federația de Badminton, cluburile de dans „Miraj”, „Tadja”, „Atlantica”, „Dallas dance studio”, Naturalis, Natur Bravo, OWH Studio, Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului, Centrul Internațional ”La strada”, Mara Woman și Elena Scutaru, Alex Lebedev, Angela Stafii, Albina Cozma, Ionela Hadârcă, Cristy Rouge, Cristina Croitoru, Dana Marchitan, Mariana Mihăilă, MC Mike.

Mulțumim tuturor pentru implicare. Gândurile voastre bune au ajuns la Matei, Eugen, Ecaterina și Nichita. Le puteți afla istoriile de aici www.savelife.md .

Totodată, în cel mai scurt timp, Moldcell va transfera ultima tranșă din campania ”Împreună suntem o forță”. Amintim că 20% din plata lunară de Abonament a clienților care s-au conectat la Moldcell în perioada 10 aprilie – 10 iunie 2014 sunt direcționate spre AO ”Salvați viața”. Suma de 113 331,5 lei va fi folosită conform necesităților și priorităților de intervenție ale asociației la momentul transferului de resurse financiare. Campania ”Împreună suntem o forță” a generat timp de un an o donație totală de 378 217 lei.

Menționăm că bunele practici de activitate ale asociației ”Salvați viața” sunt evaluate anual de Moldcell, în conformitate cu procedurile de sustenabilitate ale grupului TeliaSonera.

Numărul scurt 0445 rămâne deschis pentru donații. Valoarea unui SMS este de 20 de lei, exclusiv pentru clienți Moldcell, persoane fizice.

Vă mulțumim mult pentru bunăvoință și generozitate!