Standardele de calitate Moldcell sunt recunoscute internațional

Compania Moldcell a obținut certificarea OHSAS 18001, cel mai prestigios standard internațional al momentului în Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale. Certificarea este rezultatul unui proces de validare riguros, efectuat de URS România, membru al United Registrar of Systems, cu sediul în Marea Britanie. Asta demonstrează încă o dată angajamentul companiei de a furniza servicii de calitate.

Barkin Secen, Director General Moldcell:
„Sunt foarte mândru de această realizare și sunt recunoscător angajaților Moldcell pentru eforturile depuse. O dată cu această certificare, ne reiterăm responsabilitatea față de angajați și față de clienți, fiind un exemplu demn de urmat în industria telecomunicațiilor.”

Svetlana Bodaci, Director Resurse Umane Moldcell
„De la bun început ne-am asumat angajamentul să asigurăm securitatea angajaților și clienților în oficiile noastre și am lucrat în mod constant și consistent în această direcție, iar certificarea OHSAS 18001 reflectă foarte bine acest lucru. Această recunoaștere este bine-meritată și susține acțiunile noastre de aliniere la nivel de grup și internațional, precum și de integrare a principiilor de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale la valorile noastre profesionale.”


Moldcell își desfășoară activitatea în conformitate cu cerințele legale și etice, iar o dată cu obținerea certificării OHSAS 18001 compania va fi supusă periodic proceselor de audit pentru menținerea acestui standard.