Tombola cu premii de la Moldcell continuă! Câștigă 1000 lei în fiecare zi sau un smartphone LG G4 săptămânal

Tombola cu premii de la Moldcell continuă! Câștigă 1000 lei în fiecare zi sau un smartphone LG G4 săptămânal.

Recunoscut pentru design-ul său slim arcuit, smartphone-ul LG G4 a fost creat pentru a oferi utilizatorilor o experiență de excepție atât tehnică cât și vizuală: cameră foto minunată cu senzor de 16Mp, platformă hardware de invidiat și finisaj splendid din piele naturală. Ecranul smartphone-ului este luminos, oferind culori vii și un contrast mare. Este imposibil să nu îți placă display-ul acestuia ori de câte ori vizionezi fotografiile sau te relaxezi jucând jocurile preferate.

Ți-ai dorit un smartphone care a concentrat în sine tehnologie de top, design uimitor și performanță pe măsură? Poate fi al tău!

Participă într-o nouă ediție a tombolei Moldcell

În perioada 05 septembrie – 09 octombrie 2016, participă la tombola Moldcell, ediția 3/2016, care îţi poate aduce un smartphone LG G4 în fiecare săptămână sau câte 1000 lei în cont în fiecare zi, de luni până joi.

Cum participi

Simplu! Trimite un SMS (gratuit) fără conținut la 2016 şi primești 20 MB trafic Internet, valabili 1 zi. În scurt timp vei primi un SMS cu un cod unic de participare în tombolă. Păstrează-l pentru a putea primi premiul în cazul în care vei fi printre norocoșii câștigători.

Succes!

Regulamentul tombolei este disponibil aici.

Codurile câștigătoare aici.