Serviciul Safe Kids – aplicația Kaspersky, care îți protejează copilul online

Ajută-ți copilul să descopere lumea într-un mod sănătos. Internetul e asemeni unei povești, cu mulți eroi pozitivi, dar și monștri. Orice părinte, cu siguranță, și-ar dori să țină acești monștri cât mai departe, asigurându-i piciului său o copilărie fericită, fără griji.

Pentru că suntem pioneri în telecomunicații, dar și părinți responsabili, îți recomandăm serviciul Safe Kids, dezvoltat în parteneriat cu Kaspersky, pe care îl poți testa GRATUIT, în luna de lansare – iunie, 2017.

5 motive să activezi serviciul:

1. E comod: monitorizezi toate acțiunile copilului tău pe Internet la distanță – din telefon, tabletă sau PC. Tot de ce ai nevoie este conexiunea Internet, activarea serviciului de la Moldcell și instalarea aplicației pe dispozitivul tău și al copilului, cu setarea ulterioară a restricțiilor dorite.
2. E sigur: imediat după activare, poți seta aplicațiile permise și cele nedorite, stabili intervalele de timp, între care copilul poate utiliza dispozitivul mobil, să monitorizezi activitatea copilului pe Facebook, să vezi lista de numerele apelate și apelante și multe altele.
3. E simplu de utilizat: întâi de toate, soliciți activarea serviciului printr-un SMS cu cifra 1, expediat la numărul 1515, primești cheia de acces la aplicație, descarci aplicația Kaspersky Safe Kids de pe Google Apps Store, iStore, Windows Phone Apps store, sau pe calculator, în funcție de sistemul operațional, o instalezi și te înregistrezi.
4. E accesibil: o seteazi în câțiva pași, pe dispozitivul copilului și pe cel al părintelui. Toate instrucțiunile de setare le găsești aici.
5. E prompt: vezi toate acțiunile copilului tău pe Internet în timp real. Setezi permisiunile și restricțiile după propriul plac și chiar ești notificat când copilul părăsește zona de siguranță setată de tine.

Prin solicitarea activării serviciului de la Moldcell, ai și alte avantaje:

  • Acces nelimitat la aplicație și posibilitatea achitării în rate, în baza abonamentului lunar de doar 40 lei.
  • Posibilitatea de a suspenda temporar serviciul, fără a achita pentru perioada respectivă.
  • Suport gratuit din partea Serviciului Tehnic.
  • Testare GRATUITĂ a serviciului în luna iunie.

    Noi știm, cât de importantă este securitatea copilului, pentru orice părinte. Kaspersky Safe Kids îți ține copilul în siguranță, iar pe tine – în liniște. Află mai multe despre serviciu.