Cu aplicația My Moldcell TU deții controlul! Ai acces 24/24, GRATUIT, la contul tău mobil

Bună! Vei întreba de ce trebuie să folosești aplicația My Moldcell chiar de acum? Răspunsul e foarte simplu – pentru că îți face viața mai ușoară! Cu My Moldcell nu vei mai avea nevoie să stai la coadă, să suni la 444, sau să formezi coduri de activare, pentru că ai un „operator” al Serviciului Clienți direct în telefonul tău. Aplicația My Moldcell e disponibilă non-stop, gratuit, din orice smartphone, pe Android sau iOS.

Cartelă sau Abonament? Descarcă aplicația de pe App Store sau Google Play, instaleaz-o în dispozitivul tău și află tot ce te interesează despre numărul tău mobil, în doar câteva clipe.

În plus, în exclusivitate pentru utilizatorii My Moldcell, am introdus opțiunea Shake & Win, care îți oferă minute în rețea, bani în cont, MB de Internet sau abonament Moldcell TV gratuit, odată ce scuturi ușor telefonul. Premiul se oferă aleatoriu per număr, la instalarea aplicației. Înregistrează-te și tu, și vezi, ce câștigi!

Aplicația mobilă My Moldcell îți oferă libertatea să faci orice setare dorită, fără a apela la un operator Moldcell. Odată ce descarci și instalezi aplicația, poți să:

- verifici starea contului, planul tarifar curent, opțiunile, serviciile și pachetele de servicii active;
- vezi volumul consumului de servicii și frecvența reîncărcărilor efectuate;
- reîncarci orice număr Moldcell, cu cardul bancar;
- modifici planul tarifar curent;
- activezi opțiuni și pachete adiționale;
- activezi și dezactivezi servicii;
- afli răspunsuri la cele mai frecvente întrebări;
- contactezi un operator al Serviciului Clientelă Moldcell.

Poți naviga prin aplicația My Moldcell absolut gratuit. Se va tarifa doar traficul utilizat la descărcarea aplicației și în cazul utilizării aplicației în Roaming. Pentru mai multe detalii, vezi Termenii și condițiile de utilizare ale aplicației.