Avem un nou recordman!

A venit timpul să anunţăm un nou record, înregistrat de cel mai activ utilizator al serviciului Mesaje informative, anunţat pentru luna noiembrie.

Graţie recordului de 209 mesaje recepţionate în decursul lunii, noul recordman Moldcell Vladimir Şinchevici a primit un cadou în plus în prag de sărbători – smartphoneul modern HTC Wildfire S.

Vladimir are 52 ani şi e abonat de mai bine de 3 ani la serviciul Mesaje informative. Invitat la Moldcell Cafe pentru a-şi ridica premiul, Vladimir ne-a povestit cum i-a reuşit victoria. „Duc un mod de viaţă activ, sunt mai tot timpul ocupat, dar vreau să fiu la curent cu toate ştirile din domeniile care mă interesează – politica, sportul şi meteo. Acest serviciu e comod şi util: primesc zilnic mesaje pe telefon cu cele mai importante informaţii. Vă mulţumesc pentru un nou telefon. Îi voi face o surpriză plăcută fiicei mele”.

Primeşte şi tu un cadou în plus de Revelion! Devino recordman al lunii decembrie şi câştigă smartphoneul HTC Wildfire S, mai cu seamă că pentru aceasta, nu trebuie să faci nimic special, doar să răspunzi la cât mai multe apeluri! În calcul se ia durata apelurilor de intrare, calculate în minute, recepţionate începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Convorbirile efectuate prin platforma Comunic şi cele recepţionate în cadrul campaniei „Liber în comunicare” nu se iau în considerare. Dacă reuşeşti să devii recordman, vei fi contactat, în cel mai scurt timp, de către un reprezentant Moldcell ca să-ţi ridici premiul. Mult succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.
Locul filmărilor: Moldcell Cafe, str. Tighina, 55